Båttur og overnatting

Hola, jeg har tenkt å begynne å blogge igjen!
Agnes har sovet hos meg, og dagen startet med café, og en god kopp te. Vi dro på båttur, den startet bra.. men utover turen begynnte det å regne. Vi kledde på oss skjerf og regnjakke. Når vi kom frem til aker brygge gikk vi kalde inn på             wayne´s coffe og drakk choco coco. Agnes og Kristine dro med bussen fra aker brygge, de skulle hjem og på kino. 
Jeg og Ole Martin tok båten hjem. Vi var kjempe kalle, og våte. Det regnet så mye, så det pisket i ansiktene våres.. og bølgene var kjempe store. Det kjentes ut som om det var storm... Når vi kom i land løp jeg til bilen og kledde av meg alle klærne så jeg bare satt i bukse, og t-skjorte. Når vi kom hjem satt vi på badstua, jeg lagde meg en kopp te og satt i stua med dyne og slappet av. Så gikk jeg i badstua og så tok jeg en laang dusj! Nå sitter jeg i sengen, fortsatt kald og slapper av! Jeg elsker å ligge i sengen når det regner ute!

Disse kjøpte mamma til meg når hun var i Spania, det er veldig dårlig kvalitet på bildene. jeg vet det, sorry!


- Maria

2 kommentarer

agnes :D

30.aug.2010 kl.22:50

det var gøy! :) må gjøre det igjen snart:)

eideblogg

31.aug.2010 kl.21:25

agnes :D: Ja! Gleder meg allerede <3

Skriv en ny kommentar

eideblogg

eideblogg

12, Oslo

Hei,jeg er en jente på 12 snart 13 år. Jeg skriver om alt mulig. Elsker å danse! Håper du liker bloggen min. Det er bare å spørre om det du vil!

Kategorier

Arkiv

hits